Nieuws

Van de Voorzitters 18 augustus

We zitten nog middenin de zomervakantie, maar willen toch een paar onderwerpen onder de aandacht brengen:

Rabobank Clubsupport…. Stem je ook op ons?

De Rabobank ondersteunt jaarlijks clubs en verenigingen. Ook TCI heeft zich weer aangemeld in de hoop financiering te kunnen ontvangen voor een speciaal project. Deze keer willen we binnen de vereniging kijken op welke wijze we kunnen verduurzamen. Steun jij dit voornemen ook? En ben je klant bij de Rabobank? Breng dan jouw stem uit op TCI! Stemmen kan vanaf 5 september a.s. Houd de berichtgeving van de Rabobank over deze actie dus in de gaten!

ALV (stemming over statuten en huishoudelijk reglement)

1 juli j.l. is aan alle leden via de mail een uitnodiging verzonden voor de ALV op 30 augustus  (20.00 uur). Het bestuur wil dan de nieuwe statuten en het huishoudelijk reglement vaststellen. De stemmen van jullie, leden van TCI, zijn hierbij van belang. Dus; wees welkom!

Geluidsoverlast

De laatste tijd hebben we een aantal berichten ontvangen van buurtbewoners over geluidsoverlast die ervaren wordt. Deze berichten hebben o.a. betrekking op het napraten bij/buiten het hek ’s avonds laat en gebruik van muziek bij de padelbanen. Vriendelijk verzoek aan iedereen om rekening te houden met onze buren.

Clubkampioenschappen bij TCI

Heb jij je al aangemeld voor de clubkampioenschappen bij TCI? Deze worden gespeeld van maandag 5 september t/m zaterdag 10 september a.s. Ben je één van deze dagen verhinderd? Dat is geen probleem, dat kun je aangeven bij de aanmelding en dan probeert de organisatie daar rekening mee te houden.

Dus vind je het leuk om een aantal partijen tegen leden van je eigen club te spelen en wil jij ook kans maken op die felbegeerde handdoek…. Meld je dan aan: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=00DE368D-CDAA-4C09-85BB-718F41135738

De inschrijving sluit 28 augustus dus wees er snel bij! Jeugd, senioren, tennis, padel, het kan allemaal!

Problemen in de mail

Een aantal leden heeft de afgelopen maand een paar keer hetzelfde mailbericht gekregen over de bardiensten (verzoek om deze in te plannen). Hier is geen opzet in het spel maar we hebben te maken met een bug in ons mailsysteem. We proberen de oorzaak hiervoor te achterhalen maar voor nu onze excuses aan iedereen die dit is overkomen. Als wij niet horen dat dit probleem speelt kan het niet direct opgepakt worden, dus meld dit soort situaties bij de Barroostercommissie.

Kun jij ons -tijdelijk- ondersteunen bij de communicatie via de socials?

De communicatiecommissie heeft dringend behoefte aan iemand die via de Socials de berichten wil delen over onze activiteiten. Dus ben jij hier handig in en vind je het leuk om de berichten over onze vereniging te delen… meld je dan bij voorzitter@tcittersum.nl! Mocht je niet heel veel tijd hebben dan zou het fijn zijn als je het in elk geval tot 1 oktober zou kunnen doen. Heb je wat meer tijd dan is dat ook fijn maar met inzet de komende 2 maanden zijn we al heel erg geholpen!

Tot ziens bij de ALV op 30 augustus in de kantine!

Vriendelijke groeten,

Agnes Klijnstra en Anja Holtkamp                 

voorzitter@tcittersum.nl

 

« Terug

» Nieuws archief