Nieuws

Goed nieuws!!

In navolging van de versoepeling van de Coronamaatregelen in Nederland, kan bij TC Ittersum de kantine weer opengaan! Nu kan er na het tennissen weer gezellig met elkaar worden nagepraat onder het genot van de bekende drankjes uit onze kantine!

Hieronder volgt informatie over:

  1. Opening kantine/terras
  2. Bezetting van de bar
  3. Afspraken rondom het tossen
  4. Richtlijnen rondom afhangen en tennissen op het park

Lees meer »

Geef je (weer) op voor tennisles

Op 17 augustus 2020 starten we met een nieuwe reeks trainingen. 

Opgeven voor de lessen kan door je aan te melden via de website: https://www.tcittersum.nl/form/9937/Opgave-training-september-2020-zomer-2021.

Doe dit uiterlijk 5 juli 2020 door het formulier in te vullen. 

De lesplanning zal de eerste 3 weken van zomervakantie gemaakt worden. 

Wij houden jullie op de hoogte via de mail.

 Met sportieve groet, Morris Michel en Fried Wijngaarde


 

Dubbelen mag weer!

Beste leden van TCI,

Ons bereikte het goede nieuws vanuit de KNLTB dat we vanaf nu ook weer mogen dubbelen! De gemeente Zwolle is hiermee inmiddels ook akkoord gegaan. 

Via de volgende link kunnen jullie het nieuws zelf ook nog een keer goed doorlezen:

https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/05/dubbelen-mag-weer-terras-en-clubhuis-blijven-nog-gesloten/

Dit betekent dat vanaf nu ook digitaal met 4 man een baan kan worden gereserveerd. Het is noodzakelijk om bij het digitaal afhangen wel de namen van alle vier de spelers door te geven.

Daarnaast is en blijft van belang dat de 1,5 meter afstandsregel zowel op de baan als buiten de baan in acht wordt genomen!!

De kantine en het terras blijven helaas vooralsnog gesloten tot 1 september. Maar er is een lobby gaande om te proberen om die weer eerder open te kunnen gooien. Daarover houden we jullie op de hoogte.

We vragen jullie om rekening te houden met alle reeds geldende, algemene regels rondom veiligheid en hygiëne. Bij constatering van overtreding van deze regels door handhavers/controleurs kan nog steeds een boete van 400 euro volgen! Met een aantekening in je strafblad. Dus wees en blijf s.v.p. voorzichtig! 

Wij zijn blij dat we jullie dit goede nieuws mochten brengen en we wensen jullie weer veel tennisplezier toe!

O ja, nog één laatste opmerking: de looproute op het park zal vrijdag zodanig aangepast worden dat er ook weer toegang komt tot het hok waar de baanverlichting bediend kan worden. In principe zijn Fried en Morris nog steeds degenen die de lichten uitdoen als zij na hun lessen het park verlaten.

Maar op avonden dat zij niet aanwezig zijn (bv. vrijdagavond), dan verzoeken wij degene die als laatste het park verlaat om de baanverlichting te doven. Alvast bedankt.

Het Bestuur

Update bestuur corona maatregelen

Afgelopen woensdag 6 mei heeft de overheid ons geïnformeerd over het versoepelen van een aantal maatregelen. Door deze versoepeling mogen ook senioren vanaf 11 mei weer tennissen. Nog steeds blijven veel maatregelen  onverminderd van kracht. 

Lees meer »

Update coronamaatregelen

Beste leden van TC Ittersum,

We willen jullie laten weten dat het Bestuur vanavond weer een extra overleg heeft gehad, naar aanleiding van de persconferentie die premier Rutte afgelopen dinsdag gaf. Daarbij heeft hij o.a. gezegd dat buiten sporten onder strikte voorwaarden weer zou kunnen met ingang van maandag 11 mei a.s.

Lees meer »

30-04-2020-Corona update van bestuur
23-04-2020-Update corona maatregelen
01-04-2020-Laatste nieuws KNLTB 1 april 2020
15-03-2020-Update maatregelen TCI m.b.t. het Coronavirus
14-01-2020-Nieuws van de Penningmeester januari 2020
06-11-2019-Welkom bij TC Ittersum
06-11-2019-Oude tennisballen? Lever ze in, ze verdienen een tweede leven

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed